ANNA PALAUTETTA

Voit jättää palautetta Joensuun kaupungille alla olevan lomakkeen kautta. Kaikki palaute on meille tärkeää. Sen avulla voimme parantaa toimintaamme.

Jos haluat, että olemme sinuun yhteydessä, jätä joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Valitsemalla alasvetovalikosta aihealueen, nopeutat palautteesi käsittelyä. Palautteita luetaan virka-aikaan ja niihin pyritään vastaamaan mahdollisimman pikaisesti.

Älä lähetä palautelomakkeen kautta henkilötunnusta, pankkitilitietojasi tai muita salassa pidettäviä tietoja.
 

Mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä niin jätä yhteystietosi, pelkkä sähköpostiosoitekin riittää.

Halutessasi voit antaa palautteeseesi liittyviä lisätietoja

Jos haluat antaa palautteen tarkan paikan, voit kirjoittaa osoitteen alla oleviin kenttiin, tai voit vaihtoehtoisesti klikata paikan kartalta.

Osoite johon palaute kohdistuu

Kartan oikeassa yläkulmassa on valittavissa alueen piirto tai pisteen merkkaus (oletuksena pisteen merkkaus valittuna). Alueen piirto toimii klikkaamalla pisteitä kartalle, jotka muodostavat alueen. Tuplaklikkaus lopettaa piirron (viimeinen piste). Osoitteeksi tulee pisteen tai alueen keskeltä arvioitu osoite. Voit halutessasi korjata osoitetta jos arvioitu osoite meni väärin.

Jotta voit lähettää lomakkeen, anna vastaus seuraavaan kysymykseen. Vastaus tulee antaa numeroina, ei tekstinä. Esimerkiksi vastaus kysymykseen "Paljonko on kaksi miinus neljä ?" on -2

Paljonko on neljä plus neljä ?